Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Φύλακας άγγελος





Κάποτε, μια νεαρή κοπέλα επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της μετά από βραδινή διασκέδαση. Καθώς προχωρούσε στο δρόμο, η Ντιάνα παρακάλεσε τον Θεό να την προστατεύει από κάθε κίνδυνο και κακό.
Όταν έφτασε στο δρομάκι, για να φτάσει πιο γρήγορα σπίτι της, αποφάσισε να το ακολουθήσει. Όμως, στα μισά της διαδρομής, πρόσεξε έναν άνδρα που στεκόταν λίγο παρακάτω, σαν να την περίμενε. Ανησύχησε και άρχισε να προσεύχεται, ζητώντας βοήθεια.
Αμέσως την τύλιξε ένα ανακουφιστικό συναίσθημα ηρεμίας και ασφάλειας. Ένιωθε σαν να περπατούσε κάποιος μαζί της. Όταν έφτασε το τέλος εκείνου του δρόμου, πέρασε δίπλα απ’ τον άνδρα και πήγε σπίτι της ασφαλής. Την επόμενη μέρα, διάβασε στην εφημερίδα ότι βίασαν μια νεαρή κοπέλα στον ίδιο δρόμο, είκοσι μόλις λεπτά αφότου είχε περάσει αυτή.
Ευχαριστώντας τον Θεό που ήταν ασφαλής και για να βοηθήσει τη νεαρή γυναίκα, αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα. Πίστευε ότι μπορούσε να αναγνωρίσει τον άνδρα, γι’ αυτό και τους είπε την ιστορία. Μόλις είδε τους υπόπτους, αμέσως αναγνώρισε τον άνδρα που είχε δει στο δρομάκι το προηγούμενο βράδυ.
Όταν είπαν στον άνδρα ότι τον είχαν αναγνωρίσει, αμέσως εκείνος κατέρρευσε και ομολόγησε. Ο αστυνομικός ευχαρίστησε την κοπέλα για τη γενναιότητά της και την ρώτησε αν υπήρχε κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν γι’ αυτή. Εκείνη τους ρώτησε αν μπορούσαν να κάνουν στον άνδρα μια ερώτηση. Ήταν περίεργη να μάθει γιατί δεν είχε επιτεθεί σ’ αυτήν.
Όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί, εκείνος απάντησε: «Γιατί δεν ήταν μόνη της. Είχε δύο άνδρες που περπατούσαν μαζί της, έναν σε κάθε πλευρό της».


Όλοι έχουμε τον φύλακα άγγελο μας…. !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου